JormanMaailma

En oikeastaan tiedä miksi mutta kuitenkin jotain tänne kirjoitan.

keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Aika aikaa kutakin

Niin on että tänne en ole jaksanut aikoihin kirjoittaa ja koneenikin oli välillä rikki että automaatti sesti tallentunut salasana oli l-o-s-t. Ihmettelen kyllä miten lattialle tippuva kovalevy voi hajota vaikkei tipu kuin alle metrin korkeudelta. Jos sen nimi on K-O-V-A-levy, tulee sen kestää.

Tänään ei näy nukkumattia. Pahaa pelkään että hänen huonomainen serkkunsa rikkumatti tulee kylään HongKongista ostetun 20 kilon lekan kanssa. No onneksi olen barrikoinut asuntoni pienillä käytännöllisillä esineillä.

Vielä on lomaa jäljellä noin viikon verran. Saa nukkua ja katsella vaikka karhua.

6 Comments:

 • At 01 lokakuuta, 2005 02:14, Blogger christer sundqvist said…

  Turun seudulle ollaan puuhamassa blogitapaamista.
  Veteraaniurheilija voi ehkä toimia kokoonkutsujana ja ohjelmapäällikkönä, mutta demokratian pelisääntöjen mukaan päätetään tuosta yhdessä.
  Paikaksi on ehdotettu Hotel Strandbo, Parainen. Perustelut: edullinen hintataso, hyvät kulkuyhteydet, kaunis sijainti, nettiyhteys, innokas paikallislehden toimittaja jne.
  Ajankohta: ehdotettu pe 4.11.2005 klo. 18.00
  (Panu on myös ehdottanut la 5.11.2005 klo. 18.00, olkoon se varapäivänä)

  Ilmoittautumiset maalaiselle (maalainen@luukku.com) tai veteraaniurheilijalle (christer.sundqvist@wakkanet.fi)

  Ilmoittautukaa joukolla mukaan! Sopiiko ajankohta?

  Tervetuloa!

  Lähde: blogilista.fi

   
 • At 24 lokakuuta, 2005 20:49, Blogger Kuuluttaja said…

  Vt:lle terveisiä!

   
 • At 24 lokakuuta, 2005 21:27, Blogger Jorma said…

  Kuka on Vt?

   
 • At 29 lokakuuta, 2005 15:37, Blogger Cool Cola said…

  What does this mean. Colamaster is my name, who are you? Do you work in the military?

   
 • At 01 joulukuuta, 2005 15:01, Blogger Hitler-museo Tampereelle said…

  PROF. LAHTI: EDUSKUNNAN TURVALLISUUS- JA PUOLUSTUSPOLIITTINEN SELONTEKO

  Asia: Tiedote 30.11.2005, julkaisuvapaa
  Valokuvia: www.artolahti.com
  Lähettäjä: Professori Arto Lahti Presidentiksi -kansalaisliike
  Lisätiedot: www.artolahti.com, Email

  Eduskunnan turvallisuus- ja puolustuspoliittinen selonteko tarkastelee kansainvälisen toimintaympäristön muutoksia ja niiden vaikutuksia Suomen turvallisuuteen 2010-luvulle. Selonteon mukaan maanpuolustusalueiden ja sotilasläänien tilalle tulee seitsemän sotilaslääniä, joista neljä on operatiivisia. Maavoimien esikunta sijoittuu Mikkeliin ja Merivoimien esikunta Turkuun. Puolustusvoimien henkilöstö vähenee 1 200 henkilöllä.

  Puolustusvoimien sodan ajan vahvuus on 350 000 sotilasta, joista 100 000 kuuluu operatiivisiin joukkoihin. Maavoimien sodan ajan kokoonpano pienenee 15 prikaatiin, joista kolme on valmiusprikaatia. Aseistukseen tulee uusia raketinheittimiä ja tykistön erikoisammuksia.

  Merivoimat keskittyvät meriliikenteen suojaamiseen ja liikkuvuuteen. Ilmavoimissa lisätään Hornetien käyttökapasiteettia. Jalkaväkimiinat korvataan vuodesta 2009 lähtien lähitorjunta-aseilla ja sensoreilla. Kustannus on 300 milj. euroa.

  Puolustusvoimille yhteinen tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmä lisää yhteisoperaatiokykyä. Puolustusvoimien materiaalihankinnat koordinoidaan EU:n ja Naton kanssa, jolloin syntyy tekniset edellytykset osallistua EU:n puolustusyhteistyöhön vuodesta 2008 lähtien. Näistä esimerkkinä ovat nopean toiminnan joukot.

  Poliittiset edellytykset ovat kuitenkin ratkaisevasti huonommat, mitä osoittaa puolueiden pyrkimys kävellä kriisinhallintalain käsittelyssä yli eduskunnan perustuslakivaliokunnan.

  Puolustusvoimien uudistaminen on johdonmukaista EU:n ja Naton suuntaan. Jostain syystä kuitenkin halutaan unohtaa, että meillä on joka tapauksessa 1 300 kilometrin itäraja Venäjän suuntaan. Onko jalkaväkimiinojen nopea korvaaminen muilla aselajeilla perusteltu riittävästi, kun kustannukset ovat kuitenkin näinkin suuria?

  Halutaanko Venäjän politiikka pitää valtiojohdon omana salaisuutena? Olisi varmasti rehellistä kertoa kansalle, millä keinoilla aiotaan miinojen poistamisen jälkeen turvata pitkän itärajan turvallisuus.

  Kantani on se, että Itämeren alueen turvallisuuskysymykset tulisi ottaa avoimesti Suomen muiden Itämeren maiden välisen keskustelun kohteeksi. EU:n turvatakuut ovat teoreettiset, eikä Nato-jäsenyys ole poliittisesti järkevää ennen kuin selkeytämme oman nykytilanteemme. Ei kansa edes voi päättää Nato-jäsenyydestä, ellei se tiedä, mikä on nykytila.

  Lisäys:

  20 000 kannattajakortin raja saavutettiin tiistaina 22.11.05 noin klo 22:00.

  Lisätiedot:

  Professori Arto Lahti
  050 376 9428 Email

  Kampanjapäällikkö Tomi Riihimäki
  040 545 7000 Email

  Takaisin pääsivulle

  Parhain terveisin Ottawan miinasopimuksen purkamisen ja miehitettyjen alueidemme palautuksen puolesta:) Ajattelevat suomalaiset

  http://www.kavkaz.fi
  Seppo Lehto Tampere

   
 • At 11 helmikuuta, 2006 15:32, Blogger michelmartin9586717981 said…

  I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

  http://www.juicyfruiter.blogspot.com

   

Lähetä kommentti

<< Home